ISUZU D-MAX Double Cab Two Seater

isuzu_d-max_double_cab_2-seater_ulko1

Uudistunut D-Max on saapunut Suomeen. Siinä on sulavammat linjat, entistäkin kattavampi vakiovarustelu yhdistettynä uuden sukupolven huipputaloudelliseen ja vähäpäästöiseen moottoriin. Uuteen moottoriin ei tarvitse lisätä ureaa, joka jäätyy -11 Celcius-asteessa, kuten monessa kilpailijassa!

Ei tarvetta AdBlue lisäaineelle Markkinoiden paras vetokyky 3500 kg 5 vuoden tai 100.000 km takuu Peruutuskamera LS-varustetasosta alkaen Moderni moottori ja paranneltu äänieristys Huippuluokan 1000 kg kantavuus

Mukavat tilat kahdelle ja reilusti lämmintä säilytystilaa

Double Cab Two Seater -mallisto tarjoaa mukavat tilat kahdelle henkilölle sekä paljon lukittua ja lämmintä tilaa etuistuimien takana arvokkaille tavaroille ja varusteille. Double Cab Two Seaterissa on takaistuimien sijaan säilytystilaa. Lisätilaa tavaroille löytyy 1 552 mm pitkältä ja 1 530 mm leveältä lavalta. Double Cab Two Seater:ssa kulkee kuljettajan lisäksi niin arvotavarat kuin suuremmatkin työvalineet.

Vaihteistovaihtoehtoina ovat Isuzun oma 6-vaihteinen manuaalivaihteisto tai japanilaisen Aisinin valmistama 6-vaihteinen automaattivaihteisto.

Vahvasti varusteltu

D-Max on aina vahvasti varusteltu. Varustelutasoja on valittavana kolme: LX, LS ja LSX. Jo alkaen mallissa on vakiona mm. ilmastointi, CD/Radio, kaukosäätöinen keskuslukitus, LED-päiväajovalot, kuljettajan ja matkustajan etuturvatyynyt, sivuturvatyynyt, turvaverhot sekä ajonvakautus- (ESC) ja luistonestojärjestelmä (TCS), mäkilähtöavustin (HSA) ja alamäkihidastin (HDC).

LATAA VARUSTELUETTELO

Klikkaa kuvia

Tehty ammattikäyttöön

Isuzu D-MAX on ainoa pick-up, jonka on valmistanut hyötyajoneuvovalmistaja. D-MAX on suuniteltu kestämään kovaa käyttöä vaativissa olosuhteissa. Yli 4 miljoonaa testikilometriä ovat hioneet kestävyyden, luotettavuuden ja käytettävyyden kohdalleen. Isuzu tietää, kuinka rakennetaan vahva ja kestävä ajoneuvo, joka pystyy tekemään raskasta työtä pitkään. Raskaankaluston DNA näkyy ja tuntuu.

Double Cab:llä voi kuljettaa helposti yli 1 000 kg:n kuorman suurella lavalla sekä vetää 3 500 kg:n perävaunumassaa. Nelivetoinen Isuzu D-MAX menee sinne minne sinun tarvitsee milloinkin päästä: soramontulle, metsätyömaalle tai vapaa-ajan harrastuksiin – vuodenajasta ja sääolosuhteista riippumatta.

Double Cab rekisteröidään pakettiautoiksi

Double Cab Two Seater -malliston autot ovat rekisteröity kahdelle henkilölle ja niitä kohdellaan verotuksessa pakettiautoina, joka tarkoittaa pienempää autoveroa ja vuosittaista ajoneuvoveroa sekä huomattavasti pienempää käyttövoimaveroa.

Tule kokemaan itse uusi ISUZU D-MAX!

VARAA KOEAJO