Double Cab Two Seater sisätilat

Double Cab Two Seater -malliston autot tarjoavat hyvät tilat kahdelle henkilölle ja suurelle määrälle tavaroita. Takaistuimien tilalla on paljon lukittavaa lämmintä säilytystilaa, jonne mahtuu esimerkiksi koira tai arvokkaat työkalut.

Double Cab Two Seater:n tilava ohjaamo tarjoaa kuljettajalle ja matkustajalle mukavat tilat sekä pituus- että leveyssuunnassa. Ergonomiset istuimet antavat niin sivuttais- kuin reisitukea ja ovat mukavat pidemmälläkin matkalla. Tartuntakahvat A-pilareissa, ovien suuri koko ja muoto tekevät autoon nousun helpoksi. Takaovet aukeavat niin paljon, että tavaroiden lastaaminen on helppoa.

Ohjaamon suunnittelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti kuljettajan viihtyvyyteen: laadukas ja tyylikäs ohjaamo on täynnä kätevää säilytystilaa ja D-Maxin vakiovarustus on erittäin kattava; LS-varustelutasossa vakiona mm. 7” kosketusnäyttö, peruutuskamera, uusi näyttävä elektroluminenssimittaristo monitoiminäytöllä, vakionopeudensäädin ohjauspyöräsäätimillä ja kauko-ohjattu keskuslukitus.

Kattavat turvallisuusvarusteet

D-Maxin turvallisuusvarusteisiin on panostettu paljon. Kaikissa malleissa on vakiona kuusi turvatyynyä, ESC-ajonvakautusjärjestelmä, TCS-luistonestojärjestelmä, mäkilähtöavustin ja alamäkihidastin. Mäkilähtöavustin tekee liikkeellelähdöt helpoiksi auton ollessa mäessä. Järjestelmä pitää jarrun painettuna noin kahden sekunnin ajan, kun kuljettaja siirtää jalan jarrupolkimelta kaasupolkimelle. Alamäkihidastin antaa kuljettajan keskittyä ainoastaan ohjaukseen, sillä järjestelmä käyttää pyörien jarruja automaattisesti pitääkseen auton nopeuden haluttuna. Nopeuden voi säätää 4-30 km/h välillä.


Double Cab Two Seaterissa ei takaistuimia.