Double Cab sisätilat

Double Cab -malliston autot tarjoavat mukavat tilat viidelle henkilölle. Takaistuimille mahtuu useampi iso matkustaja ohjaamon leveyden ansiosta ja jalkaterille on riittävästi tilaa etuistuinten alla. Takaistuimet taittuvat 60/40-suhteessa, joten sisälle mahtuu iso määrä ihmisiä ja tavaroita.

Double Cabin tilava ohjaamo tarjoaa kuljettajalle ja matkustajalle mukavat tilat sekä pituus- että leveyssuunnassa. Ergonomiset istuimet antavat niin sivuttais- kuin reisitukea ja ovat mukavat pidemmälläkin matkalla. Tartuntakahvat A-pilareissa, ovien suuri koko ja muoto tekevät autoon nousun helpoksi. Takaovet ja -istuimet ovat muotoiltu siten, että takapenkille kiipeäminen on mahdollisimman helppoa.

Ohjaamon suunnittelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti kuljettajan viihtyvyyteen: laadukas ja tyylikäs ohjaamo on täynnä kätevää säilytystilaa ja D-Maxin vakiovarustus on erittäin kattava; LS-varustelutasossa vakiona mm. 7” kosketusnäyttö, peruutuskamera, uusi näyttävä elektroluminenssimittaristo monitoiminäytöllä, vakionopeudensäädin ohjauspyöräsäätimillä ja kauko-ohjattu keskuslukitus.

Kattavat turvallisuusvarusteet

D-Maxin turvallisuusvarusteisiin on panostettu paljon. Kaikissa malleissa on vakiona kuusi turvatyynyä, ESC-ajonvakautusjärjestelmä, TCS-luistonestojärjestelmä, mäkilähtöavustin ja alamäkihidastin. Mäkilähtöavustin tekee liikkeellelähdöt helpoiksi auton ollessa mäessä. Järjestelmä pitää jarrun painettuna noin kahden sekunnin ajan, kun kuljettaja siirtää jalan jarrupolkimelta kaasupolkimelle. Alamäkihidastin antaa kuljettajan keskittyä ainoastaan ohjaukseen, sillä järjestelmä käyttää pyörien jarruja automaattisesti pitääkseen auton nopeuden haluttuna. Nopeuden voi säätää 4-30 km/h välillä.