Space Cab sisätilat

Space Cab -malliston autot ovat varustettu kätevillä kaappariovilla, jotka mahdollistavat etuistuimien takana olevan reilun kokoisen lämpimän ja lukitun tilan helpon hyötykäytön. Nyt saat pick-upin kyytiin lukkojen taakse myös arvokkaat tavarat.

Isuzu D-MAX:n tilava ohjaamo tarjoaa kuljettajalle ja matkustajalle mukavat tilat sekä pituus- että leveyssuunnassa. Ergonomiset istuimet antavat niin sivuttais- kuin reisitukea ja ovat mukavat pidemmälläkin matkalla. Tartuntakahvat A-pilareissa, ovien suuri koko ja muoto tekevät autoon nousun helpoksi.

Ohjaamon suunnittelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti kuljettajan viihtyvyyteen: laadukas ja tyylikäs ohjaamo on täynnä kätevää säilytystilaa ja D-Maxin vakiovarustus on erittäin kattava; LS-varustelutasossa vakiona mm. 7” kosketusnäyttö, peruutuskamera, uusi näyttävä elektroluminenssimittaristo monitoiminäytöllä, vakionopeudensäädin ohjauspyöräsäätimillä ja kauko-ohjattu keskuslukitus.

Kattavat turvallisuusvarusteet

D-Maxin turvallisuusvarusteisiin on panostettu paljon. Kaikissa malleissa on vakiona kuusi turvatyynyä, ESC-ajonvakautusjärjestelmä, TCS-luistonestojärjestelmä, mäkilähtöavustin ja alamäkihidastin. Mäkilähtöavustin tekee liikkeellelähdöt helpoiksi auton ollessa mäessä. Järjestelmä pitää jarrun painettuna noin kahden sekunnin ajan, kun kuljettaja siirtää jalan jarrupolkimelta kaasupolkimelle. Alamäkihidastin antaa kuljettajan keskittyä ainoastaan ohjaukseen, sillä järjestelmä käyttää pyörien jarruja automaattisesti pitääkseen auton nopeuden haluttuna. Nopeuden voi säätää 4-30 km/h välillä.


Space Cab:issa ei takaistuimia.