Tervetuloa ISUZU D-MAX Roadshow
2019-kiertueelle

KOEAJA JA VALITSE UUSI ISUZU D-MAX BLACK EDITION. NYT MYÖS AUTOMAATTINA! PARAS TAKUU – 5 V ILMAN KM-RAJAA.

Nykyaikaisin moottori. Ei lisäaineita. Ei ongelmia.

Isuzu D-Max -pickupissa on nykyaikaisin dieselmoottori, jossa tehontuotto ja polttoaineenkulutus ovat optimoitu huippusuoritukseen parhaalla mahdollisella tavalla. Tehokas moottori ei myöskään vaadi -11°C:ssa jäätyvää AdBlue®-nestettä uusien Euro6-päästönormien täyttämiseksi. Markkinoiden paras vetokyky 3 500 kg ja yli 1 000 kg kantavuus tekevät D-MAXista ylivoimaisesti parhaan työkalun. Nyt Isuzu D-Max on viimeistelty entistäkin upeammaksi. Uudet verhoilu-materiaalit ja ergonomisesti oikeaoppinen ohjaamo takaavat sen, että viihdyt niin työssä kuin vapaa-aikanakin. Koeaja ja valitse Isuzu D-Max – aito, kestävä japanilainen pick-up.

Kiertueella mukana huippuvarustellut Isuzu D-Max -mallit

Space Cab 1.9 TDi 4WD 6AT LS Black Edition

Space Cab -malliston autot ovat varustettu kaappariovilla, jotka mahdollistavat etuistuimien takana olevan lämpimän ja lukitun tilan hyötykäytön. Kiertuemalli on varustettu mm. Old Man Emun korotussarjalla, teemaan sopivilla 255/70R18 BFGoodrich All Terrain maastorenkailla, astinlaudoilla sekä korinvärisellä Vindic EX 1155 lavakatteella.

Double Cab 1.9 TDi 4WD 6AT LSX

Isuzun Double Cab -mallisto tarjoaa mukavat tilat viidelle henkilölle sekä reilusti tilaa tavaroille ja varusteille. Double Cab:ssä viiden hengen työporukka siirtyy helposti työmaalle varusteiden ja laitteiden kanssa. Kiertuemallissa mm. Mountain Roll alumiinipeite, Mountain RST lavakaari, takaikkunoiden tummennukset sekä 255/55R18 Michelin CrossClimate SUV maantierenkaat.

 

NYT MICHELIN-TALVIRENGASPAKETTI
16” KEVYTMETALLIVANTEIN. 990 €

(ovh. 1 550 €)
Tarjous voimassa uusiin asiakastilauksiin kiertueen ajan.

KOEAJANEILLE
CAR MINI-LED
-LADATTAVA
TASKULAMPPU!

 

ISUZU D-MAX Roadshow 2019 -kiertue arkisin klo 10–17.
Paikkakunnat ja aikataulut:

Kiertueaikatauluun saattaa tulla viime hetken muutoksia.

Kiertueautoissa BF Goodrich All Terrain -maastorenkaat ja Michelin Cross Climate SUV-maantierenkaat.