Isuzu-info

TAKUU JA HUOLTOVÄLI

Takuu 5-vuotta / 100 000 km
– Korin puhkiruostumattomuustakuu 12 vuotta
– Huoltoväli 2-vuotta/ 20.000 km

ISUZU SUOMESSA

Isuzun pick-up autojen maahantuojana Suomessa toimii Nordic Automotive Trading Oy, joka kuuluu osana vuonna 1997 perustettua autojen maahantuontiin erikoistunutta yritysryhmää Bassadone Automotive Nordic Oy:tä.

Bassadone Automotive Nordic Oy on vuonna 1997 perustettu autojen, varaosien ja lisävarusteiden maahantuontiin erikoistunut yritysryhmä. Liiketoiminnot kattavat Suomen ja Baltian maat. Maahantuotavia merkkejämme ovat Citroën, Dacia, DS, Hyundai, Isuzu, Peugeot, Renault, SsangYong ja Suzuki. Yhtiöryhmään kuuluu myös kaikkien maahantuomiemme merkkien jälleenmyyntipiste Autoverkkokauppa.fi, joka on Suomen ensimmäinen täysin digitalisoitu uusien ja käytettyjen autojen verkkokauppa.

Kuulumme kansainväliseen Bassadone Automotive Group -yhtiöryhmään, joka toimii useiden automerkkien maahantuojana ja vähittäismyyjänä mm. Espanjassa, Englannissa ja Gibraltarilla. Perheyhtiö on perustettu jo vuonna 1904 ja yhtiö kehittää jatkuvasti toimintojaan maailmanlaajuisesti.

AJONEUVON POISTAMINEN KÄYTÖSTÄ JA KIERRÄTYS SUOMESSA

Vuoden 2004 syyskuun alusta lähtien on ajoneuvon viimeinen omistaja voinut poistaa henkilö- tai pakettiauton käytöstä veloituksetta viemällä sen romutettavaksi Suomen Autokierrätys Oy:n valtuutettuun vastaanottopisteeseen. Suomen Autokierrätys Oyn:n valtuutetussa vastaanottopisteessä romutettavaksi viety auto poistetaan rekisteristä ja auton omistajelle annetaan romutustodistus. Lisätietoja romuautojen kierrätyksestä löytyy osoitteesta www.autokierratys.fi.

Suomen_autokierratys_logo

 

ISUZUN MAAHANTUONNIN YHTEYSTIEDOT:

Nordic Automotive Trading Oy
Kaakelikaari 4 B
01720 VANTAA
puh 0207 997 700, fax 0207 997 701
e-mail: info(at)isuzu.fi