ISUZU D-MAX MALLISTO:

Esittelyssä uusi ja parannettu ISUZU D-MAX, jossa yhdistyvät energinen urheilullinen muotoilu ja ISUZU:n tekninen innovaatio tuoreen uuden muotoilun kanssa. D-MAX:n erottuva uusi ilme sisältää aggressiivisen etumaskin, isommat ja tyylikkäämmät 18 tuuman kevytmetallivanteet, uudet urheilulliset ajovalot joihin on integroidut päiväajovalot ja hienostuneen takaluukun.

Horjumaton sitoutuminen suorituskykyyn on esitellä upouusi 120kW (164hv) RZ4E-TC Hi-power moottori muuttuvasiipisellä (VGS) turbolla, jossa ei tarvitse käyttää AdBlue lisäainetta. Tämä moottori tarjoaa tasaisen vääntömomentin parantaen moottoritie kiihtyvyyttä, aitoa off road suorituskykyä ja tinkimättömän 3500 kg:n vetokyvyn.

isuzu_d-max_space_cab_model

SPACE CAB:

Space Cab -malliston autot ovat varustettu kaappariovilla, jotka mahdollistavat etuistuimien takana olevan lämpimän ja lukitun tilan hyötykäytön. Enää ei tarvitse taittaa etuistuimia ja kurotella painavien tavaroiden kanssa.

TUTUSTU TARKEMMIN

DOUBLE CAB:

Isuzun Double Cab -mallisto tarjoaa mukavat tilat viidelle henkilölle sekä reilusti tilaa tavaroille ja varusteille. Double Cab:ssä viiden hengen työporukka siirtyy helposti työmaalle varusteiden ja laitteiden kanssa.

TUTUSTU TARKEMMIN

isuzu_d-max_double_cab_two_seater_model

DOUBLE CAB TWO SEATER:

Double Cab Two Seater -malliston autot ovat rekisteröity kahdelle henkilölle ja niitä kohdellaan verotuksessa pakettiautoina. Double Cab Two Seater -mallisto tarjoaa mukavat tilat kahdelle henkilölle sekä paljon lukittua ja lämmintä tilaa etuistuimien takana arvokkaille tavaroille ja varusteille.

TUTUSTU TARKEMMIN

Ei tarvetta AdBlue lisäaineelle Markkinoiden paras vetokyky 3500 kg 5 vuoden tai 100.000 km takuu Peruutuskamera LS-varustetasosta alkaen Moderni moottori ja paranneltu äänieristys Huippuluokan 1000 kg kantavuus

VIDEOT: