KÄYTTÖEHDOT

Isuzu.fi -sivut on tarkoitettu käytettäväksi ensisijaisesti Suomesta. Näihin ehtoihin ja Internet-sivujemme käyttöön sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

Copyright © 2015 Isuzu Motor Finland Oy

Sisältö

Sivut sisältävät tietoa Isuzu-autoista ja -myynninedistämisohjelmista. Näillä sivuilla käsitellyt Isuzu-tuotteet ovat myynnissä Suomessa ja myynninedistämiskampanjat ovat voimassa Suomessa. Sivuilla saattaa olla myös viittauksia muualla maailmassa myynnissä oleviin Isuzu-tuotteisiin. Isuzu.fi-sivujen sisältämä kaikki tieto on tarkoitettu ainoastaan tiedotuskäyttöön. Tiedot eivät korvaa valtuutetun Isuzu-jälleenmyyjän antamia tietoja, eikä niitä pidä käsittää sellaiseksi. Sivuilla olevat tiedot on pyritty saamaan mahdollisimman kattavaksi. Siitä huolimatta sivuilla saattaa olla virheitä ja puutteellisuuksia, jotka johtuvat sivuston julkaisun jälkeen tapahtuneista muutoksista. Isuzu Motor Finland Oy voi tehdä muutoksia milloin tahansa ja niistä etukäteen ilmoittamatta, koskien mm. mallistoa, varusteita, teknisiä tietoja, värejä, hintoja sekä saatavuutta.

Isuzu-tuotteiden hinnat

Näillä sivuilla annetut hintatiedot on tarkoitettu yksinomaan tiedotuskäyttöön. Hinnat ovat suositeltuja vähittäishintoja ja valtuutetulta Isuzu-jälleenmyyjältä saatavat myyntihinnat voivat poiketa niistä. Minkä hyvänsä Isuzu-tuotteen osto on aina erillisen myyntisopimuksen ehtojen alainen.

Henkilötietojen käsittely ja yksityisyyden suoja

Isuzu Motor Finland Oy käyttää kaikkea sille Isuzu.fi-sivujen välityksellä lähetettyä henkilökohtaista tietoa parantaakseen tarjoamiaan palveluita, vastatakseen esitettyihin tiedusteluin ja täyttääkseen esitetyt pyynnöt (esim. koeajo, tarjous, esitetilaus). Isuzu Motor Finland Oy pyrkii varmistamaan henkilötietojen turvallisen keruun, välittämisen sekä tallennuksen. Isuzu Motor Finland Oy ei käytä henkilötietoja ei-pyydettyjen viestien tai tietojen lähettämiseen, eikä välitä kyseisiä tietoja tai myy niitä kolmannelle osapuolelle.

Copyright-huomautus

Isuzu.fi-sivujen koko sisältö on tekijänoikeuslakien alainen. Näillä sivuilla esiintyvää tietoa, tekstiä, kuvia tai grafiikkaa saa käyttää ainoastaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön, eikä sitä saa jäljentää, muokata, välittää, lisensioida tai julkaista kokonaisuudessaan tai osittain missään tarkoituksessa ilman Isuzu Motor Finland Oy:n kirjallista lupaa.

Tavaramerkit

Kaikki näillä sivuilla esiintyvät tavaramerkit, tunnukset ja palvelumerkit ovat Isuzu Motor Corporation:in, Isuzu Motor Finland Oy:n tai kolmansien osapuolien omaisuutta. Niitä ei ole lupa käyttää, ladata, kopioida tai levittää missään muodossa ilman lupaa.

Hyperlinkit

Isuzu.fi-sivuilla voi olla hypertekstilinkkejä muille internet-sivuille. Isuzu Motor Finland Oy ei vastaa tällaisten hypertekstilinkkien tai muiden internet-sivujen tietojen tarkkuudesta, täydellisyydestä tai oikeellisuudesta. Siirtyminen Isuzun sivuilta linkkien kautta muille internet-sivuille tapahtuu omalla vastuulla.

Tietojen oikeellisuutta ei ilmaista eikä taata

Vaikka Isuzu Motor Finland Oy pyrkii varmistamaan, että näillä sivuilla oleva tieto pitää paikkansa, ei sitä kuitenkaan kyetä takaamaan, eikä Isuzu Motor Finland Oy vastaa näillä sivuilla esiintyvien tietojen paikkansapitävyydestä, täydellisyydestä tai aitoudesta. Nämä sivut ja kaikki niissä esiintyvä tieto ja materiaali toimitetaan “sellaisenaan“, ilman suoria tai välillisiä takuita.

Vastuun rajoittaminen

Isuzu Motor Finland Oy ei vastaa sivuston käytöstä johtuvista välittömistä eikä välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat tai jotka millään tavoin liittyvät pääsyyn Isuzu.fi-sivuille tai sivujen käyttöön, mukaan lukien kaikenlaiset menetykset tai vahingot, jotka ovat aiheutuneet tietokoneviruksista tai liittyvät Isuzu.fi-sivuilta saatujen tietojen oikeellisuuteen.

Periaatteiden päivittäminen

Isuzu Motor Finland Oy varaa itselleen oikeuden päivittää näitä periaatteita aina, kun liiketoiminta niin edellyttää. Aika ajoin tältä sivulta kannatta tarkistaa kulloinkin voimassa olevat periaatteet.